banner913
banner932
banner1012

Yıldırım’da sezon öncesi hazırlıklar tamam

banner1020

BTM Birinci Lig ekibi Yıldırım Spor Kulübü’nde başkanlık görevine Cafer Daloğlu getirilirken, antrenör ise Mehmet Bozkurt oldu

banner974
Yıldırım’da sezon öncesi hazırlıklar tamam

banner971

BTM Birinci Lig ekibi Mesarya bölgesi takımlarından olan Yıldırım Spor Kulübü’nde, Ekim ayı başında yapılan genel kurul sonucunda başkanlık görevine Cafer Daloğlu getirildi.
Geçen sezon oynanan BTM Ligi müsabakalarında gruplardan çıkarak finalde Çanakkale’ye kaybederek 1. Lig’e çıkma şansını son anda kaçıran Yıldırım Spor Kulübü’nde eski başkan Ersen Gamalı görevini yine genç bir isim olan Cafer Daloğlu’na devretti.
Cafer Daloğlu başkanlığında oluşan yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu:
Hüseyin Bozkanlı, Hasan Merttuna, Akan Çelikoğlu, Ömer Suay, Ersen Gamalı, Murat Elagöz, Süleyman Suay, Yunus Bozkanlı, İbrahim Gamalı
Yönetim oluşturulması sonrasında ilk iş olarak takımı çalıştıracak antrenörü bulan Yıldırım yönetimi, uzun yıllar kulübe hem futbolcu hem yönetici olarak hizmet etmiş Mehmet Bozkurt ile anlaşma sağladı.
Mehmet Bozkurt yönetiminde geçtiğimiz hafta antrenmanlarına başlayan takıma bu sezon birkaç önemli noktaya transfer yaparak iyi bir kadro oluşturmayı hedefliyor. Yıldırım Spor Kulübü yönetimi bu yönde çalışmalarına devam ediyor.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.