banner913
banner932
banner1012

“Yenicami’nin gücüne güç katacağız”

banner1020

Yenicami Kulüp Başkanı Kaan Kaner şampiyonluğun aradından HALKIN SESİ’ne verdiği özel reportajda 26 Nisan’da yapılacak genel kurulda aday olacağını açıkladı Kaan Kaner: Genel kurulumuzda benim başkan adaylığımda, daha güçlü bir yönetim kadrosu ile tekrar aday olacağız. Temel hedefimiz, kulübü sürdürelebilir bir yapıya kavuşturmaktır. Camiaya sıkıntılı günleri bir daha yaşatmamak adına adayız

banner974
“Yenicami’nin gücüne güç katacağız”

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-Pet Süper Lig’de bu yıl inanılmaz bir başarı göstererek ligin bitimine altı hafta kala şampiyonluğu ilan ederek şampiyonluk kupasını müzesine götürmüştü.

Kulübün başarılı başkanı Kaan Kaner, kulübün geleceği ile ilgili planlarını Halkın Sesi Gazetesi’ne açıkladı. Kaan Kaner’in açıklamaları şöyle:

“Öncelikle kazandığımız lig şampiyonluğundan dolayı mutlu ve gururluyuz. Bu başarının tarihte tabii ki yeri olacak. Başarı, istikrar, çalışma, odaklanma, doğru yönetim, doğru teknik heyet, futbolcularımızın çalışkan ve karakterli olmaları ile geldi. Oluşturduğumuz değerlerin bunların kalıcı olması içinde var gücümüzle çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz.

İki seneliğine göreve gelen yönetim kurulumuzun son yılındayız.

DÖRT YENİ YENİ YÖNETİCİ

Ama 26 Nisan Çarşamba akşamı yapılacak olan genel kurulumuzda tekrar aday olacağız. Daha güçlü bir yönetim kadrosu ile ben tekrar başkan adayı olacağım. Hem kişi adeti olarak, hem içerik olarak, hem yönetim şekli olarak, yönetimimizde değişim olacaktır.

Yönetim kurulunda yer alan bir kişi yurt dışına yerleşmesi nedeni ile aramızdan ayrılacak. Ama biz sayımızı artıracağız. Ayrılan arkadaşın yerine dört yeni kişi yeni yönetimimize giriyor. Bu bizim için önemlidir.

Her zaman söylediğim bir şey vardır. Başarısızlık her zaman için yönetime aittir. Ama başarılarda yönetimin yanı sıra futbolcuların ve teknik heyetin de payları vardır.

2009 – 2010 sezonundan sonra göreve geldiğimiz zaman bizim hedefimiz mevcut kişilerle yönetimlerde çalışmaktı. Bunu büyük oranda başardık. Devam etme kararlılı hala daha da vardır. Bence başarının sırrı budur.

Başkanlar değişse bile bu bir misyon çerçevesinde devam ediyor.Temel hedef sürdürülebilir yapıyı oluşturmaktır. Göreve geldiğimiz günden beri bunu yapmaya çalışıyoruz. Çünkü Yenicami geçmiş yıllarda çok zor günlerden geçti. Camia bu sıkıntılı günleri bir daha yaşamamalıdır. Hedeflenen noktaya ulaşabilmek için de gerekli çalışmaları başlattık.

Sporda aldığımız başarı da bu çalışmanın bir getirisidir. Aslında son dört yılda, üç şampiyonluk, üç Süper Kupa ve iki Federasyon Kupası alarak büyük bir başarıya imza attık.

TESİŞLEŞMEYE HIZ VERDİK

Tesişleşmek için çok ciddi adımlar atıyoruz. Devletimiz tarafından bizlere bir arazi tahsisi yapılıyor. Evrak işleri biter bitmez çalışmalara başlayacağız. Yenicami kurumsal bir yapıya doğru gidiyor. Tüm kulüplerimizin de bu yönde adım atması gerekiyor. Çünkü toptan kalitenin artması gerekiyor.

AKADEMİDEKİ DURUŞUMUZU DEVAM ETTİRECEĞİZ

2010 yılındaki çizdiğimiz vizyonumuzu devam ettiriyoruz. Akademiye büyük önem veriyoruz. Alttan gelecek olan futbolcuların bizim için çok büyük bir kazanç olacağının bilincindeyiz. Birkaç yıl içinde alt yapıdan genç oyuncularımız sayısal olarak çoğalacaktır. Kulübümüzün yürütmüş olduğu bu proje gelecek yıllarda takıma çok sayıda futbolcu kazandıracaktır. 

ADİL’E KAPILARIMIZ AÇIK

“Gönül arzu ederdi ki Adil Uçar’ı kadromuzda tutalım. Fakat Adil çok iyi bir teklifle Mağusa Türk Gücü’ne imza attı. Şahsen kendisine kulüpte kalması için elimden gelini yapacağımı söyleyip, iki alternatifte bulunmuştum. Adil çok değerli bir oyuncudur. Performansı da zaten ortadadır. Kendisini de çok geliştirdi. Başka kulüpten gelmesine rağmen Yenicami’ye mal olmuş bir futbolcudu. İyi çalıştı. Kulübümüz de ona gerekli imkânları ve taahhütleri yerine getirdi. O yüzden de kulüpte kalması benim arzumdu.

Ama bu tip şeyler sporda olur. Anlaşamazsınız futbolcu ayrılır. Geçen sene Halil Turan örneğinde de bunu yaşadık. Öyle büyük bir teklif geldi ki Cihangir’e transfer olmuştu.

Adil’e bu yıl kendisine kesinlikle başka kulüplerle gitme görüşme demedik. Görüş gel, teklifleri değerlendir. Ama son olarak bize gel, son sözü birlikte söyleyelim; dedik. Bir orta yol bulup seninle anlaşmak isteriz dememize rağmen o bize haber vermeden MTG ile anlaştı. DEVECİOĞLU EKİBİ İLE DEVAM EDECEĞİZ

“Teknik direktör Sedat Devecioğlu ve teknik ekibi ile uzun yıllar çalışmak istiyoruz. Sedat Devecioğlu ile akademide başlayan bir birlikteliğimiz vardır. Sedat Devecioğlu başka kulüplerde çalışıp başarılı oldu. Tekrardan A takımın teknik direktörü olarak göreve gelip kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu.

Çok genç bir teknik adamdır. Kendisinin uzun yıllar takımın başında olacağına inanıyorum. Kendisini sürekli geliştiren bir teknik adam olan Sedat Devecioğlu, iyi bir kişiliğe de sahiptir. İyi de çalışıyor. Yardımcıları Özgü Bayraktar, Hakan Dervişoğlu, Ozan ve Ahmet ile de yola devam edeceğiz.

CONİFA AVRUPA ŞAMPİYONASI BİR FIRSAT

Bu yıl ülkemizde 4 -11 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan Conifa Avrupa Şampiyonası sevindirici bir olaydır. Uluslar arası ve siyasi açıdan tanınmışlık olmuyorsa bu gibi fırsatları da değerlendirmek lazımdır.

Futbolcularımız için iyi bir fırsat ve motive olacak. Ama Milli Takım’a oyuncu seçilirken, bu yıl büyük puan farkı ile şampiyon olan en az gol yiyen takımından daha çok futbolcunun alınmasını beklerdim. Güzel bir futbol keyfi bizleri bekliyor.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.