banner913
banner932
banner1012

Yenicami’de performans testleri başladı

banner1020

Yenicami Ağdelen Kulübünde yeni sezona yönelik çalışmalar devam ederken A takım oyuncuları, Yakın Doğu Üniversitesinde performans testine tabi tutuldu

banner974
Yenicami’de performans testleri başladı

banner971

Yenicami Ağdelen Kulübünde yeni sezona yönelik çalışmalar devam ederken A takım oyuncuları dün performans testine tabi tutuldu.

Test ,Yakın Doğu Üniversitesi RA 25 Spor Salonunda yapıldı. Kuvvete dayalı teste tabi tutulan oyunculara bugün dayanıklılığa yönelik test yapılacak.

Sezon içerisinde dört tane test yapılması planlanırken, bu testler sezon öncesi, sezon başlamadan önce, devre arası ve sezonun sonunda olacak.

Bayraktar: “Sonuçlara göre takımın seviyesini arttırmayı planlıyoruz”

Yenicami Teknik Sorumlusu Özgü Bayraktar yaptığı açıklamada testin amacının oyuncuların salon uygulamalarını ne kadar uyguladıklarını görmek, hem de daha önceki verileri karşılaştırarak kuvvet programlarını ayarlamak olduğunu belirtti.

Dünkü çalışmanın kuvvete yönelik olduğunu, bugünkü  çalışmanın dayanıklılık temelinde bir çalışma olduğunu belirten Bayraktar, testlerin sonucuna göre takımın seviyesini arttırmayı planladıklarını aktardı.

Bu arada Yenicami’nin resmi sezon açılışı, 11 Temmuz Perşembe günü yapılacak. Saat:18.30’da Yusuf Kaptan Sahası’nda Akademi sporcularının da katılımıyla yapılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.