banner913
banner932
banner1012

Yenicami, Süper Kupa’ya odaklandı

banner1020

Yenicami, yeni sezona da iddialı hazırlanırken, sezon öncesinde oynayacağı Süper Kupa finalini de kazanmayı hedeflerken, teknik direktör Sedat Devecioğlu, Süper Kupa’yı kazanacağız; açıklamasını yaptı

banner974
Yenicami, Süper Kupa’ya odaklandı

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-PET Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami, yeni sezona da iddialı hazırlanırken, sezon öncesinde oynayacağı Süper Kupa finalini de kazanmayı hedefliyor.

Yenicami teknik direktörü Sedat Devecioğlu, sezona Süper Kupa’yı kazanmanın verdiği moralle başlamak istediklerini söylerken, özellikle Kurban Bayramı sonrasında tamamen Türk Ocağı ile oynayacakları Süper Kupa maçına odaklanacaklarını söyledi. Süper Kupa’yı kazanacağız.

İzmit Kartepe kampının kendileri açısından çok verimli geçtiğini belirten Sedat Devecioğlu, takım düzenlerinin ve sistemlerinin oturduğunu, sezonun başlamasına kadar da kalan süreyi en iyi şekilde geçirerek, sezona hazır bir şekilde gireceklerine vurgu yaptı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.