banner913
banner932
banner1012

Yeni Boğaziçi transferde hareketlenecek

banner1020

Süper Lig’e bir yıl aradan sonra yeniden dönen ve yeni başkanı Derviş Canaltay ile sezona hazırlanan Yeni Boğaziçi’nde bugünlerde gündem kadroyu güçlendirmek için transfer oldu

banner974
Yeni Boğaziçi transferde hareketlenecek

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Süper Lig’in yeni ekibi Yeni Boğaziçi’nde Derviş Canaltay başkanlığındaki yönetim kurulu dün akşam gerçekleştirdiği toplantıda, transfer konusunu masaya yatırdı.

Transferde hareketlenecek olan Yeni Boğaziçi, birçoğu teknik direktör Eralp Şerifoğlu’nun eski öğrencisi olan bölge kulüplerindeki futbolcuların transferi konusunda girişimler yapacak.

Bonservisi Dumlupınar’da yer alan Hasan Mani’yi kadroya katmak isteyen Yeni Boğaziçi, Dumlupınar’ın istediği Adem Erten ile bu futbolcuyu takas edebilir.

Mormenekşe’den Eren Kareer’i de kadrosuna katmak isteyen Yeni Boğaziçi, bu futbolcu için de girişimlerini sıklaştıracak. Geçtiğimiz sezon Mehmetçik’te forma giyen Dumlupınar futbolcusu Mustafa Çelik de Yeni Boğaziçi’nin gündemine girdi. Ayrıca Yeni Boğaziçi’nin Süper Lige yükselmesine büyük katkı koyan Mustafa Çelik’in kardeşi Ali Çelik’i de yeniden kadroya katmak için çalışmalar devam ediyor. 

Yeni Boğaziçi yönetimi, takıma kazandırılacak olan  yabancı futbolcular konusunda da çalışma başlatırken, gelecek hafta içerisinde biri stoper, biri orta saha ve diğeri forvet mevkisinde oynayan 3 yabancı futbolcuyu denemek amacı ile ülkeye getirecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.