banner913
banner932
banner1012

“Yeni Boğaziçi galibiyetini, taçlandırmalıyız”

banner1020

Gençlik Gücü futbolcusu Hascan Kızmaz, deplasmanda 1-0 galip geldikleri Yeni Boğaziçi karşılaşmasındaki performansla beğenilirken, Baf Ülkü Yurdu karşılaşmasını da kazanıp, bu galibiyeti taçlandırmaları gerektiğini açıkladı

banner974
“Yeni Boğaziçi galibiyetini, taçlandırmalıyız”

banner971

Geçtiğimiz sezon Süper Lig Takımı olduğunu kanıtlayan Gençlik Gücü, bu sezon iyi oyununu skora yansıtamamanın sıkıntısını yaşıyor. Gençlik Gücü, özlediği galibiyeti dış sahada oynadığı Yeniboğaziçi karşılaşmasında bulduktan sonra, Baf Ülkü Yurdu karşılaşmasına hazırlanmaya başladı.

Dış sahada 1-0 galip geldikleri Yeniboğaziçi karşılaşmasında sergilediği performansla takdir toplayan Gençlik Gücü futbolcusu Hascan Kızmaz, “Baf Ülkü Yurdu karşılaşmasını da kazanıp, bu galibiyeti taçlandırmalıyız” dedi. “Takımda arkadaşlık çok iyi” diyerek konuşmasına başlayan Hascan Kızmaz, “Karşılaşma öncesi girdiğimiz kampın da bunda büyük payı oldu. Daha önceki birçok karşılaşmada iyi oynadık. Ancak bunu skora yansıtamadık. Yeniboğaziçi karşılaşmasında bir golle de olsa galip geldik. Karşılaşmanın skoru 3-0, 4-0 olabilirdi. İyi oynuyor, pozisyona giriyor, topu gol çizgisinden geçiremiyoruz” şeklinde konuştu. “Yeniboğaziçi galibiyeti ile moral bulduk” diyen Kızmaz, “Önümüzdeki haftalarda bu moralin de verdiği güçle başarı grafiğimizin yükseleceğine inanıyorum. Çünkü takımımızın durumu çok iyi” dedi.

Yönetimin takıma olan ilgisinden de övgü ile söz ederek teşekkür eden başarılı futbolcu Hascan Kızmaz, tek eksiklerinin gol yapmak olduğunu vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.