banner913
banner932
banner1012

“Yarışın içerisinde olmalıyız”

banner1020

Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Fırat Canova, yeni sezonda ilk hedeflerinin ilk devre boyunca şampiyonluk yarışının içerisinde bulunmak olacağını söyledi

banner974
“Yarışın içerisinde olmalıyız”

banner971

Soydan SAKALLI

Süper Lig’de şampiyonluğu hedefleyecek olan Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Fırat Canova, yeni sezon hazırlıkları ve hedefleri ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Fırat Canova’nın açıklamaları şöyle:

“Mağusa Türk Gücü olarak yeni sezon hazırlıklarımız devam ediyor. Haftada 5-6 antrenmanla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim ilk hedefimiz ilk devre boyunca şampiyonluk yarışının içerisinde olmaktır. Çünkü bizim futbolumuzda hava yakalamak önemlidir. Bunu yapmak için de lige doğru başlamak istiyoruz. Yarışın içerisinde olursak ipi göğüsleyecek tecrübemiz vardır. Şampiyonluk hedefindeki takımlardan dezavantajımız, yeni kurulan bir takım olmamız ve birlikte oynamamış oyuncu sayısının fazla olmasıdır.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.