banner913
banner932
banner1012

Yarı final maçları, gergin geçti

banner1020

Koopbank Kıbrıs Kupası yarı final karşılaşmaları tamamlandı. Türk Ocağı ve Yalova’nın galip geldikleri karşılaşmalar gergin geçti

banner974
Yarı final maçları, gergin geçti

banner971

Necati KÜLAHLILAR

2016-2017 Sezonu Koopbank Kıbrıs Kupası yarı final karşılaşmaları, 12-26 Nisan 2016 tarihlerinde oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Oynanan 2. maçlar sonucunda, Türk Ocağı Limasol Spor Kulübü'nün L. Gençler Birliği'ni 3-2 yenmesi ve Yalova Spor Kulübü'nün de deplasmanda Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü'nü 1-0 yenmesiyle; beraberlikle biten ilk maçlar sonucunda 2. maçlarda galip gelen takımlar adlarını finale yazdırdı. 

Dr. Küçük Stadı'nda tarihi gece

12 Mayıs 2017 tarihinde Cuma günü, saat 20.00'da Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı'nda oynanacak olan Türk Ocağı Limasol – Yalova final karşılaşmasıyla, yenilenip ışıklandırması yapılan stadın da resmi açılışı saat 19.00'da yapılacak.

Ocak disiplinlik

Her 2 karşılaşma da gergin geçerken, KTFF soruşturma mercii, Koopbank Kıbrıs Kupası, Türk Ocağı – Gençler Birliği yarı final 2. karşılaşmasında, Türk Ocağı seyircilerinin neden olduğu saha olayları nedeniyle, Türk Ocağı’nı Disiplin Kurulu'na sevk etti.

Tükrükler havada uçuştu

Küçük Kaymaklı – Yalova mücadelesinde ise özellikle son bölümde gerilim hat safhaya ulaştı. Bazı futbolcuların birbirlerine tükürdükleri görülürken, yere düşen 1 – 2 futbolcu ise tekmelendi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.