banner913
banner932
banner1012

Vehid: Değişik bir deneyim yaşayacağız

banner1020

Ali Vehid, “Zor bir süreci geride bıraktık. Şimdi başlayan bu süreçte ise değişik bir deneyim yaşayacağız.Bu süreçten el birliği dayanışarak çıkabiliriz.” açıklamasını yaptı

banner974
Vehid: Değişik bir deneyim yaşayacağız

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Yenicami kulüp başkanı Ali Vehid yeniden başlayan futbol antrenmanlar ve kalan süreç ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ali Vehid’in değerlendirmeleri şöyle:

“Tüm futbol camiası olarak değişik ve zor bir süreci geride bıraktık. Şimdi başlayan bu süreçte ise değişik bir deneyim yaşayacağız.

Çok zor bir süreç bizi bekleyecek. Sıcaklar ve ekonomik şartlardan dolayı çok zor bir süreç futbol camiasını bekliyor. Ama bu ekonomik zorluklar sadece futbol camiasını değil tüm milletimizi olumsuz olarak etkileyecek.

Bu süreçten el birliği dayanışarak çıkabiliriz. Önemli olan Yenicami’nin değil, toplumun kazanmasıdır. Dayanışarak zorluk karşısında kazanıp, bu zor süreci atlatacağız.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.