banner913
banner932
banner1012

Urcan Vangöl Akademisi, Türkiye'de turnuvalara katılacak

banner1020

Çetinkaya Urcan Vangöl Akademisi, kısa süre önce yeniden yapılandırmaya giderken, başarılı çalışmalarla da göz dolduruyor.

banner974
Urcan Vangöl Akademisi, Türkiye'de turnuvalara katılacak

banner971

Ekim ayı içerisinde Türkiye'de turnuvalara katılacaklarını açıklayan Çetinkaya Urcan Vangöl Akademisi koordinatörü Salih Işık, hedefleri ile ilgili olarak şu açıklamaları yaptı:

"Ekim ayı içerisinde iki farklı tarihte ve iki farklı yaş kategorisinde, Türkiye'de düzenlenecek olan futbol turnuvalarına akademimizin de katılması adına çalışmalarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Çocuklarımıza sadece anlatarak değil yaşatarak futbolu sevdireceğiz.

Üzerine az düşündüğünüz bir şeyi geliştirmeniz mümkün değildir. Bizler ailelerimizle birlikte çok düşünüyor ve günden güne çocuklarımızı geliştirmeye devam ediyoruz."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.