banner913
banner932
banner1012

Tuzla’dan kritik galibiyet

banner1020

banner974
Tuzla’dan kritik galibiyet

banner971

BTM İkinci Lig Birinci Grupta ikinciliği etkileyecek olan önemli maçta Tuzla, geriye düştüğü maçta Akdoğan Akıncılar’ı deplasmanda 2-1 mağlup ederek, ikinciliğe yükseldi.

Akdoğan Özgürlük Stadında oynanan maçı, Zekai Töre, Engin Akkagün ve Sami özentürk hakem üçlüsü yönettiler. Kalabalık bir taraftar kitlesinin izlediği maçın ilk devresi golsüz 0-0 soan erdi.

İkinci devreye Akdoğan Akıncılar taraftarının da desteğiyle etkili başlarken, Gökhan Emreciksin takımını 1-0 geçirdi. Tuzla antrenörü Vural Köseoğlu’nun son bölümde yaptığı hamleler sonrasında oyun üstünlüğünü ele geçiren Tuzla, Bulutcan’ın son 10 dakika içerisinde attığı gollerle maçı 2-1 kazanırken, maç sonunda büyük sevinç yaşadı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.