banner913
banner932
banner1012

Türkmenköy, genel kurul gerçekleştirecek

banner1020

Türkmenköy’de, Fuat Olgan başkanlığındaki yönetim kurulu, daha güçlü yönetim oluşturulması amacıyla olağanüstü genel kurul gerçekleştirecek

banner974
Türkmenköy, genel kurul gerçekleştirecek

banner971

Necati Külahlılar

BTM Birinci Lig kulüplerinden Türkmenköy’de, Fuat Olgan başkanlığındaki yönetim kurulu, olağanüstü genel kurul gerçekleştirecek.

Olağanüstü genel kurul için gerekli duyuruyu yapan Türkmenköyyönetim kurulu, 15 Haziran Pazartesi Saat 19:00’daTürkmenköy kulüp lokalinde olağanüstü genel kurul toplantısını yapılacak. Kulübün devamlılığı ve güçlü yönetim oluşturulması amacıyla gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul toplantısında, 7 gündem maddesi olacak.

Olağanüstü genel kurulun gündem maddeleri şöyle:

1-Açılış 2-Divan Kurulu Seçimi (1 Başkan 2 Üye) 3-Açılış Konuşması 4-Yönetim Kurulu Raporunun Okunması 5-Yönetim ve Denetim Kurullarının Seçilmesi 6-Dilek ve Temenniler 7-Kapanış

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.