banner913
banner932
banner1012

Türk Bankası lider turladı

banner1020

banner974
Türk Bankası lider turladı

banner971

Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından olarak düzenlenen “Bankalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda grup maçlarında sona gelindi. Turnuvada A Grubu'nda Garanti Bankası-Limasol Türk Kooperatif Bankası, Türk Bankası-Koop Bank karşılaştılar. Grupta oynanan maçların ardından Türk Bankası grubunu lider tamamladı. Limasol Türk Kooperatif Bankası ise ikinci sırada grubunu tamamlayıp çeyrek finale yükseldi.

Gecenin ilk maçında Garanti Bankası ile Limasol Türk Kooperatif Bankası karşı karşıya geldi. Mücadeleden 5-3'lük skorla galip ayrılan Limasol Türk Kooperatif Merkez Bankası, puanını 7'ye yükselterek grubunu ikinci sırada tamamladı ve adını çeyrek finale yazdırdı. Garanti Bankası ise 4 puanda kaldı.

Gecenin ikinci maçında ise Türk Bankası ile Koop Bank karşı karşıya geldi. Maçtan 7-4'lük farklı skorla galip ayrılan Türk Bankası, puanını 9'a yükseltti ve grubunu lider tamamlayarak adını çeyrek finale yazdırdı. Koop Bank ise 4 puanda grubunu tamamladı.

Organizasyonda bugün (21 Eylül Cuma) oynanacak maçların ardından grup mücadeleleri tamamlanacak ve çeyrek finalistler belirlenecek. Grubunu ilk iki sırada tamamlayan 6 takımın yanında en iyi 2 üçüncü takım çeyrek finalde mücadele edecek. Çeyrek final kura çekimi 24 Eylül Pazartesi günü saat 11.00'de Türk Bankası Genel Müdürlüğünde gerçekleştirilecek.

C Grubu Maç Programı (21 Eylül Cuma):

Saat 19.00-20.00 Near East Bank-Vakıflar Bankası

Saat 20.00-21.00 Capital Bank-İktisat Bank

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.