banner913
banner932
banner1012

Transfer imzaları durmuyor

banner1020

Kulüpler ara transferde anlaştıkları futbolculara resmi imzaları attırmaya devam ediyorlar. 24 Ocak'ta sona erecek transfer dönemi öncesinde Hamitköy, Lapta ve Karşıyaka, dün yeni futbolcularına resmi imzaları attırdılar Hamitköy, Özgür Ongun, Hakan Eminoğlu ve Mahmut Yumuşak ile kaleci Mustafa Şaşmaz'a imzaları attırarak dünün en çok imza attıran kulübü oldu K-PET Süper Lig ekibi Mormenekşe ise Mağusa Türk Gücü'nden eski futbolcusu Can Özsoy'u kadrosuna kattı, Türkmenköy’den Asilkan’a ise resmen talip oldu

banner974
Transfer imzaları durmuyor

banner971

Necati Külahlılar

K-PET Birinci Lig kulüpleri ara transferde anlaştıkları futbolculara resmi imzaları attırmaya devam ediyorlar.

24 Ocak'ta sona erecek transfer dönemi öncesinde Hamitköy, Lapta ve Karşıyaka, dün

Hamitköy, ara transferde kadrosuna kattığı futbolculara dün resmi imzaları attırdı.

K-PET Süper Lig ekibi Mormenekşe ise Mağusa Türk Gücü'nden eski futbolcusu Can Özsoy'u kadrosuna kattı. Kiralık olarak imza atacak olan Can'ın bonservisi de alındı. Mağusa Türk Gücü ise Okan Göktürk ve Hasan Mani'den sonra Cihangir'den Seyhan Keskinel'in de transferini bitirmeye çalışıyor.

K-PET Birinci Lig Kırmızı Grup'ta çıkışa geçmek isteyen Hamitköy’ün, Gençlik Gücü’nden kadrosuna kattığı futbolculardan Özgür Ongun, Hakan Eminoğlu ve Mahmut Yumuşak ile Dilekkaya’dan transfer edilen kaleci Mustafa Şaşmaz, başkan Evren Mannaş ve antrenör Ahmet Sakallı’nın da yer aldığı imza töreninde yeni kulüplerine imzaları attılar.

Bu arada yine Gençlik Gücü’nden  transfer edilen Erdoğan Emiroğulları ise sakatlığından dolayı sezonu kapattı. Kemal Ağrı ile Latif Emiroğlu ise ilerleyen günlerde imzaları atacaklar.

K-PET Birinci Lig Beyaz Grup ekibi Lapta, Düzkaya'dan kadrosuna kattığı Umar Faruk Bayır'a dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nda resmi imzayı attırdı. İmza töreninde sportif direktör Salahi Uçkan da yer aldı.

Aynı gruptan Karşıyaka ise takviyelerine devam ederken, antrenör Emre Perçinci'nin, Yenicami'den öğrencisi Kemal Varan, attığı imza ile yeşil beyazlılara transfer oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.