banner913
banner932
banner1012

Tosunoğlu sert çıktı

banner1020

Hasan Tosunoğlu, takımın durumu ve kulüp camiası ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, takıma ve camiaya yönelik eleştiriler getirdi

banner974
Tosunoğlu sert çıktı

banner971

Küçük Kaymaklı kulüp başkanı Hasan Tosunoğlu, takımın durumu ve kulüp camiası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Katıldığı radyo programında takımın durumundan memnun olmadığını söyleyen ve camiadaki bazı kişilere eleştiriler getiren Hasan Tosunoğlu’nun açıklamaları şöyle:

“Küçük Kaymaklı olarak en derin kadroya ve en iyi teknik heyetlerden birine sahibiz. Buna rağmen ben takımın bulunduğu konumdan memnun değilim. Bir an önce bu durumdan çıkmalıyız. Mutlaka daha iyi pozisyona gelmeliyiz.

3 haftada sadece 1 puan alabildik. Alt yapımızdan gelen gençlere sahip çıkıp onları oynatma politikamız var. 18 kişilik maç kadromuzda da 12 futbolcumuz alt yapımızdan gelmiştir. Ancak bu arkadaşların performansları beni düşündürmektedir. Devre arasında eksiklikleri giderip, şampiyonluğu kovalayacağız.

Büyük camia olmamıza rağmen camiamız birlik içerisinde değildir. Camiamızın içerisindeki her renge rağmen ortak noktamız Küçük Kaymaklı olmalıdır. Tribünlerde Küçük Kaymaklı desteklenmelidir. Ancak çeşitli nedenlerle bunu yapmayan arkadaşlar vardır.

Bir müddet dayanıp daha sonra bu arkadaşları deşifre edeceğim. Küçük Kaymaklı’ya destek vermeyen Küçük Kaymaklılar’ın deşifre olması bizlerin görevidir. Eski başkan ve yöneticilerin de aralarında bulunduğu bu arkadaşları, durum değişmezse 15-20 güne kadar açıklayacağım.

Küçük Kaymaklı yönetimi olarak bizlerin maddi bir beklentisi yoktur. Zaten maddi olarak da bir beklentimiz yoktur. Biz yönetim olarak sadece manevi destek bekleriz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.