banner913
banner932
banner1012

Tilki'nin hakemlere inancı tam

banner1020

Hakemler yeni sezon hazırlıklarını tamamlarlarken, hakem antrenman sorumlusu Savaş Tilki, hakemlerin yeni sezonda hatasız maç yöneteceklerine inancının tam olduğunu söyledi

banner974
Tilki'nin hakemlere inancı tam

banner971

Mustafa ŞENAL

Futbolda 2017-2018 sezonunun başlamasına sayılı günler kala takımların yanı sıra hakemler de hazırlıklarını tamamladılar.

Hakemlerin Atatürk Stadı'nda gerçekleştirdikleri antrenmanda ciddiyeti en üst seviyeye çıkararak, disiplinli bir şekilde zorlu antrenman eksiksiz tamamladılar. Trabzon'da sezon öncesi kampı, seminerler ve birçok eğitici çalışma ile fizik kondisyon yönünden de çok iyi duruma gelen hakemler yeni sezonda başarılı olmayı hedefleyecekler.

Antrenman sorumlusu Savaş Tilki antrenman öncesi hakemlere kısa konuşma yaptı. Savaş Tilki konuşmasında şunları söyledi:

"Hakemlerimiz sezona hazırdırlar. Sezonun başlamasına kısa bir süre kala hakemlerimiz kendilerine dikkat etmelidirler. Hakemlerin yeni sezonda hatasız maç yöneteceklerine inancım tamdır."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.