banner913
banner932
banner1012

Süper Lig’de perde olaylı kapandı

banner1020

K-PET Süper ilk devre tamamlanırken, son hafta maçlarında yaşanan olaylar ve hakem darpları, haftaya damgasını vurdu. Doğan Türk Birliği – Çetinkaya, Yalova – Mağusa Türk Gücü ve Küçük Kaymaklı – Alsancak Yeşilova maçlarında üzücü olaylar yaşandı

banner974
Süper Lig’de perde olaylı kapandı

banner971

K-PET Süper ilk devre tamamlanırken, son hafta maçlarında yaşanan olaylar ve hakem darpları, haftaya damgasını vurdu.

Doğan Türk Birliği – Çetinkaya, Yalova – Mağusa Türk Gücü maçlarında hakemlere saldırı amaçlı olarak taraftarlar sahaya girerken Yalova – Mağusa Türk Gücü maçının hakemi Timur Bodi ile yardımcısı Ali Orcan darp edildiler. Timur Bodi başından yaralanırken, Ali Orcan beline darbe aldı. Her 2 hakem de hastaneden darp raporu olurken, suç duyurusunda bulundular. Küçük Kaymaklı – Alsancak Yeşilova maçında ise Küçük Kaymaklı sporcu sorumlusu Mehmet Topalcık ile Alsancak Yeşilova teknik direktörü Erdinç Akyulaf arasında yaşananlardan dolayı her 2 isim de sahadan atıldılar.

KAYMAKLI’DA RUSO RUHU DA KALMADI

K-Pet Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Küçük Kaymaklı ile Merit Alsancak Yeşilova, Lefkoşa Şht. Hüseyin Ruso Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele konuk ekip Merit Alsancak Yeşilova'nın 1-0 üstünlüğünde sonuçlandı.

Merit Alsancak Yeşilova'ya galibiyeti getiren tek golü 69. dakikada Billy Mehmet kaydetti. Bu galibiyetle Merit Alsancak Yeşilova puanını 19'a yükseltirken. Küçük Kaymaklı 25 puanda kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.