banner913
banner932
banner1012

"Şike araştırma komisyonu kurulmalıdır"

banner1020

Yenicami'nin başarılı teknik direktörü Sedat Devecioğlu, 10 kulüp başkanı imzalı basın açıklaması sonrasında kendisine sorulan sorulara yanıt verirken, şike araştırma komisyonu kurulması gerektiğine vurgu yaptı

banner974
"Şike araştırma komisyonu kurulmalıdır"

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-PET Süper Lig lideri Yenicami'nin başarılı teknik direktörü Sedat Devecioğlu, 10 kulüp başkanı imzalı basın açıklaması sonrasında kendisine sorulan sorulara yanıt verdi.

Şike araştırma komisyonu kurulmalıdır

Sedat Devecioğlu'nun açıklamaları şöyle:

"10 kulüp başkanının yaptığı açıklamada isim belirtilmediği için ben bu açıklamada kast edilmek istenen kulübün Yenicami olduğu yorumunu yapamamam. Açıklamada net ifadeler kullandılar. Keşke kulüp adını da kullansalardı. Biz bu açıklamayı üzerimize almadık.

Zaten bizim işimiz de sahadadır. Yeni bir takım kurmamıza, şampiyonluğa oynayamazlar denmesine rağmen biz ligde ve kupada iyi yerlere geldik. Sezonun açılmasından bu yana çok fazla antrenman yaparak, çok ve iyi çalıştık.

Yapılan bu açıklamadan sonra hakem ve ismi belirtilmeyen kulüp Yenicami ise (Değilse özür dilerim.) ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, zan altında kalmıştır. Bu nedenle de gerekli mercilerin şike araştırma komisyonu kurması lazımdır. Bu açıklamaya imza veren tüm kulüplerin maçları da incelenmeye alınmalıdır. Çünkü bu açıklamayla kendileri de zan altındadırlar.

Aynası iştir kişinin, söze bakılmaz. Aldığımız sonuçlar da ortadadır. Benim takımım 13 günde, 3 farklı hakemle 3 maçta 3 kez Çetinkaya'yı, 1 maçta da yine farklı bir hakemle de Küçük Kaymaklı'yı mağlup etmiştir."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.