banner913
banner932
banner1012

Serhan’ın hedefi mütevazi

banner1020

Serhan Damdelen, Bostancı Bağcıl’da sezon boyunca 6 gol atmayı hedeflediğini söylerken, Süper Lig’e çıkmak istediklerini belirtti

banner974
Serhan’ın hedefi mütevazi

banner971

İzel İREM

Bostancı Bağcıl’da kiralık olarak oynayan ve bonservisi Küçük Kaymaklı’da bulunan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Serhan Damdelen, geçtiğimiz sezon devre arasında kiralık olarak Bağcıl’a transfer olmuş ve başarılı bir sezon geçirmişti. Takım arkadaşları ve hocalarına adapte olduğunu ve takımı daha iyi yerlere getirmeyi amaçladığı için yeniden Bostancı ekibi ile anlaştığını söyleyen genç futbolcu, geçen sezon 2 gol kaydetmişti. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Serhan, bu sene oynanacak olan maçlarda ise 6 gol ve üzerini hedeflediğini söyledi.

Konuşmasına devam eden Serhan. “Fiziksel ve psikolojik olarak antrenmanlar yapıyorum. Amacım özel becerilerimi geliştirmek ve takım olarak Süper Lig’e çıkmaktır. Bunun için bütün imkanları zorlayacağız. Yeni sezon benim için biraz daha farklı. Kendime yeni hedefler koydum. Hedefim 6 gol ve üzeri atmaktır.” şeklinde konuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.