banner913
banner932
banner1012

“ Şanssız bir golle mağlup olduk”

banner1020

Gençlik Gücü futbolcusu Ahmet Can Tokmak, Küçük Kaymaklı karşısında üstün oynamalarına rağmen şanssız bir golle mağlup olduklarını söylerken, çok üzgün olduklarını, vurguladı

banner974
“ Şanssız bir golle mağlup olduk”

banner971

İki yıl aradan sonra yeniden takımı Gençlik Gücü’nde forma giyen Ahmet Can Tokmak, sezonun ilk karşılaşmasında, Küçük Kaymaklı karşısında alınan 3-2’lik mağlubiyeti “Üzücü” olarak nitelendirdi. Ahmet Can Tokmak, “Galibiyet bizim hakkımızdı” dedi.

“Karşılaşma bir Lefkoşa Derbisi karşılaşması idi. Bu karşılaşmada atanın yanına kalacağını hepimiz biliyorduk ve karşılaşmaya bu düşünce ile çıktık” diyen Tokmak, “Bu düşüncemizde de yanılmadık. Karşılaşma gol düellosu şeklinde geçti. Ancak son golü atan da, mağlup olan da biz olduk. Üstün oynadığımız bir karşılaşmada, kendi kalemize attığımız golle mağlup olduk” diyen Gençlik Gücü futbolcusu Ahmet Can Tokmak, “Hepimiz çok üzüldük. Keşke farklı mağlup olsaydık, o zaman bu kadar çok üzülmezdik” şeklinde konuştu.

Küçük Kaymaklı karşılaşmasını geride bıraktıklarını belirten Ahmet Can Tokmak, hafta başından itibaren Türk Ocağı Limasol ile oynayacakları ikinci hafta karşılaşmasına odaklandıklarını söyledi.

Her kötü sonuçtan bir ders çıkarılması gerektiğine inandığını söyleyen Tokmak, “Aldığımız mağlubiyete rağmen, bu karşılaşmada gücümüzü gördük. Her takımla başa baş mücadele edebilecek bir güce sahibiz. Her maça galibiyet için çıkacak ve en kısa zamanda taraftarımıza galibiyet sevincini yaşatacağız. Takım olarak buna inanıyoruz” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.