banner913
banner932
banner1012

Sami Ergazi, Doğu kulüplerinin gözdesi

banner1020

Ara transfer dönemi devam ederken Mağusa Türk Gücü’nde ayrılma kararı alan futbolculardan Sami Ergazi’ye, Dumlupınar ile Maraş teklif götürdü

banner974
Sami Ergazi, Doğu kulüplerinin gözdesi

banner971

Niyazi ERGÜLEN, Necati KÜLAHLILAR

Futbolda 2016-2017 Sezon Planlaması gereği tüm ligler için geçerli olan ara transfer dönemi, devam ediyor.

Yerli futbolcuların transferlerinin gerçekleştirileceği ara transfer dönemi 13 Ocak tarihinde tamamlanırken, 24 Ocak tarihine kadar da yabancı uyruklu futbolcuların transfer işlemleri gerçekleştirilebilecek.

Ara transfer döneminin hareketsiz kulüplerinden olan Lefke, Türkiye PTT 1. Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu’nda forma giyen eski futbolcusu Rahmi Çelik’i, kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon diz çapraz bağlarından ameliyat olan ve uzun süredir futbol oynamayan Rahmi, Lefke forması ile eski formuna kavuşmayı hedefleyecek. Bu arada Lefke A2 Takımı da kadrosunu Afrikalı futbolcularla güçlendirdi.

CZİYO, BAF’A YAKIN

Dağılma süreci içerisinde olan Mağusa Türk Gücü’nde ayrılma kararı alan futbolculardan Sami Ergazi’ye, Dumlupınar ile Maraş teklif götürdü. Mormenekşe ile Değirmenlik ise Sami için Mağusa Türk Gücü ile görüştüler.

Birçok takımdan transfer teklifleri alan Mağusa Türk Gücü’nün stoperi Mustafa Tekpınar (Cziyo), Baf Ülkü Yurdu’nun teklifine daha sıcak bakıyor.

Bu arada Değirmenlik, eski kalecisi olan Dumlupınarlı Onurhan ile yeniden anlaştı. Dumlupınar ise Mormenekşe’den kaleci Devrim’i kadrosuna katmaya çalışıyor.

Bu arada Mağusa Türk Gücü’nden ayrılacak olan futbolculardan Hasan Göray ile Erol Aksunlar ise K-PET Birinci Lig Kırmızı Grup’ta zirve hedefindeki Akova’nın gündeminde bulunuyorlar.

Zor süreçte teknik adam arayışında olan Mağusa Türk Gücü’nde başkan Şükrü Şemmedi, teknik direktör Kılıçali Kahraman ile el sıkıştı.

GABİRA İLE BARAN İMZALADI

K-PET Süper Lig ekibi GAÜ Çetinkaya, daha önce anlaştığı Mustafa Yaşinses ile Mustafa Baran’a, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda imza attırdı.

K-PET Birinci Lig Beyaz Grup lideri Ozanköy, Baf Ülkü Yurdu’nun gözden çıkardığı Ahmet Hatay ile anlaştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.