banner913
banner932
banner1012

Salamina’nın 10 numarası Deniz

banner1020

NEA Salamina takımında oynayan Deniz Lokmanoğlu, 10 sırt numaralı forması ile takımın en önemli ismi olarak ön plana çıkarken, Kıbrıslı Rum takım arkadaşları Deniz için, “Tartışmasız NEA Salamina’nın en iyisi” ifadelerini kullanıyorlar

banner974
Salamina’nın 10 numarası Deniz

banner971

Güney Kıbrıs Birinci Lig takımlarından NEA Salamina’nın U17 Takımı’nda oynayan Deniz Lokmanoğlu, 10 sırt numaralı forması ile takımın en önemli ismi olarak ön plana çıkıyor.

Mağusa Türk gücü alt yapısından yetişen Deniz Lokmanoğlu, NEA Salamina’nın U17 Takımı’nda futbol yaşantısını sürdürürken, fotoğrafının altına yorum yapan Kıbrıslı Rum takım arkadaşları, “Tartışmasız NEA Salamina’nın en iyisi” ifadelerini kullandı.

Bu arada Mağusa Türk Gücü ile NEA Salamina, Stelios Filantropi Vakfı ve Peace and Sport’un desteğiyle, Nisan ayında Pile’de büyük bir organizasyona imza atıp dostluk maçı yaparak, ada geneline birliktelik ve barış mesajı verecekler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.