banner913
banner932
banner1012

"Ozanköy zor deplasman olacak"

banner1020

Ozanköy teknik direktörü Seran Kaşif, yeni sezonda Ozanköy deplasmanının zor bir deplasman olacağını, Mustafa Özkayım Stadı’na gelen takımların, deplasmana geldiklerini bileceklerini; açıkladı

banner974
"Ozanköy zor deplasman olacak"

banner971

İsa TABAK

Ozanköy’de, K-PET Süper Lige yönelik antrenmanlar aralıksız sürerken, teknik direktör Seran Kaşif, Ozanköy deplasmanının zor bir deplasman olacağını söyledi.

Yeni sezon hazırlıkları ve hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Seran Kaşif’in açıklamaları şöyle:

“Yeni sezon hazırlıklarımız gayet iyi gidiyor. Sakat futbolcularımız da aramıza katılmaya başladılar. Onların da randımanlı bir şekilde aramıza katılmalarıyla daha iyi çalışma şansı bulacağız.

Yeni sezonda Ozanköy deplasmanı zor bir deplasman olacak. Mustafa Özkayım Stadı’na gelen takımlar, deplasmana geldiklerini bilecekler. Sahamızda kolay kolay puan vermeyeceğiz. Güçlü takımlardan alacağımız puanlar da bizim için ekstra olacak.

Haddimizi bilerek oynayacağız. Bunu hazırlık maçlarında da uygulamaya başladık. Organize futbol oynuyoruz. Her maç da golümüz vardır. Yabancı futbolcularımız takıma abilik yapıyorlar. Onların da bize katkıları büyük olacak. 8 Eylül’de başlayacak Erülkü Turnuvası da bizim neler yapabileceğimizi göstereceğimiz bir sınav olacak.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.