banner913
banner932
banner1012

Ozanköy, fahri başkanını buldu

banner1020

Ozanköy yönetimi, 10 yıl aradan sonra takımı Süper Lige yükseltmeyi hedeflerken, Süper Lig yolunda kulübe destek olan Türkiyeli işadamı Veysel Şahin’i, kulübe fahri başkan yaptı

banner974
Ozanköy, fahri başkanını buldu

banner971

K-PET Birinci Lig Beyaz Grup’ta ilk devreyi lider tamamlayan Ozanköy, 10 yıl aradan sonra Süper Lige yükselmeyi hedefliyor.

Süper Lig yolunda ekonomik destek de bulan Ozanköy, köyde ikamet eden ve ülkemize yatırım yapan Türkiyeli işadamı Veysel Şahin’i, kulübe fahri başkan yaptı.

Veysel Şahin’in, Ozanköy Spor Kulübü fahri başkanı olması nedeniyle, iş adamının ofisinde dün bir töen düzenlendi.

Törene, Veysel Şahin’in yanı sıra, Ozanköy Spor Kulübü başkanı Sami Otçuoğlu, asbaşkanlar Ali Piro ile Gülhan Karaziz, teknik direktör Seran Kaşif, takım kaptanı Hüseyin Çakmak ve Veysel Şahin’i kulüple tanıştıran kişi olan Betül Dizdarlı Hastan da katıldı.

Törene, Veysel Şahin, Ozanköy Spor Kulübü’nün, 10 yıl aradan sonra Süper Lige yükselme hedefine katkı koymak için kulübün yanında olacağını açıkladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.