banner913
banner932
banner1012

Omonoia’nın yerine yeni takım

banner1020

Omonoia’nın Stavros Papastavrou’ya satılmasına, Omonoia taraftar gücü Gate 9 tepki koyarken, Omonoia’nın yerine yeni bir takım kurulması kararını aldı

banner974
Omonoia’nın yerine yeni takım

banner971

Hamit SAKALLI

Güney Kıbrıs’ın en büyük takımlarından olan Omonoia’nın Amerika’da yaşayan Kıbrıslı iş adamı Stavros Papastavrou’ya satılmasından sonra bu sürece başından beri karşı olan Omonoia’nın itici taraftar gücü Gate 9 dün olağanüstü kongre gerçekleştirerek ne gibi bir tepki koyacaklarının kararını aldı. Gate 9 genel kurulunda  Omonoia’nın desteklenmesi ancak protestoların yapılması ile yeni bir takım kurulması seçenekleri oylandı. Yapılan oylama sonucunda Gate 9 genel kurulunda  %75 gibi yüksek bir oranla yeni bir takım kurulması kararı alındı. Çıkan bu sonucun ardından Omonoia’nın tavrının ne olacağı ve Gate 9’ın alınan bu karar sonrası yeni bir takım kurup kurmayacağı ileriki günlerde belli olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.