banner913
banner932
banner1012

Ömerağa, teknik direktör kursiyerlerini bilgilendirdi

banner1020

Uzm. Dyt. Emine Ömerağa, UEFA Pro (Teknik Direktör) Kursuna katılan kursiyerlere, sporda beslenmenin ve diyetin önemini belirten seminer verdi

banner974
Ömerağa, teknik direktör kursiyerlerini bilgilendirdi

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Eğitim Üst Kurulu tarafından organize edilen UEFA Pro (Teknik Direktör) Kursu farklı konu ve konuklarla devam ediyor.

Bu bağlamda teknik direktör adayları beslenme ve diyet konulu seminerde yer aldı. KTFF Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonundaki seminere Spor Diyetisyeni, Uzm. Dyt. Emine Ömerağa konuşmacı olarak katıldı. Sporda beslenmenin ve diyetin önemine vurgu yapan Ömerağa, teknik direktör adaylarına antrenman, maç ve benzeri performans isteyen durumlar öncesi ve sonrasında sporcuların nasıl beslenmesi gerektiği yönünde tüyolar verdi. Gerçekleşen seminerde Eğitim Üst Kurulu Üyesi Serhat Deniz ve TFF Eğitimcisi Ömer Kaner de yer aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.