banner913
banner932
banner1012

Ocak’ta tempo düşmüyor

banner1020

Süper Lig temsilcisi Türk Ocağı, yoğun bir tempoda sürdürdüğü İzmit Kartepe kampının üçüncü gününü, çift idmanla geride bıraktı

banner974
Ocak’ta tempo düşmüyor

banner971

Beyzade ÜNALMIŞ KTSYD/İzmit-Kartepe

K-PET Süper Lig temsilcisi Türk Ocağı, yoğun bir tempoda sürdürdüğü İzmit Kartepe kampının üçüncü gününü, çift idmanla geride bıraktı. Pazar günü yaptığı tek idman ve hazırlık maçı sonrası kampın ikinci gününü geride bırakan Türk Ocağı dün kampın üçüncü gününü çift idmanla tamamladı.

Sabah 10.30 da yapılan sabah idmanı ile güne merhaba diyen Türk Ocağı ikinci idmanı ise saat 18:00’de yaparak Kartepe kampının üçüncü gününü bitirmiş oldu. Türk Ocağı Kartepe kampına bugün yapacağı sabah idmanı ile devam ederken, akşam üzeri ise saat 17:00 de İzmirspor ile yapacağı hazırlık maçı ile birlikte günü tamamlamış olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.