banner913
banner932
banner1012

Mucizenin adı Çanakkale

banner1020

Çanakkale, Dörtyol deplasmanında 3 – 0 geriye düştüğü maçı ikinci devrede attığı 4 golle kazanarak mucize bir galibiyete imza attı. Ahmet Ogan yönetiminde ilk maçına çıkan Dörtyol ise 3-0’dan sonra Çanakkale’yi durduramayıp maçı kaybetti

banner974
Mucizenin adı Çanakkale

banner971

K-PET Birinci Ligde alt sıralardan uzaklaşmak isteyen 2 yeşil beyazlı takımın maçında Çanakkale, Dörtyol deplasmanında 3 – 0 geriye düştüğü maçı ikinci devrede attığı 4 golle kazanarak mucize bir galibiyete imza attı.

Ahmet Ogan yönetiminde ilk maçına çıkan Dörtyol ise 3-0’dan sonra Çanakkale’yi durduramayıp maçı kaybederek, büyük moral bozukluğu yaşadı. Çanakkale aldığı galibiyetle 7 puana yükselirken, 6 puanda kalan Dörtyol’un da sıralamada üzerine geçti.

Dörtyol Stadında oynanan ve İsmail Ercan’ın yönettiği maçta Çanakkale’nin gollerini Yunus, Hasan Aktaş, Ahmet Yalçın ve penaltıdan Uvanç kaydetti. Dörtyol’un golleri ise Ayberk, Osman ve Enver’den geldi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.