banner913
banner932
banner1012

MSA, Antalya’da temsil edilecek

banner1020

Mağusa Spor Akademisi (MSA), 2.Wow Kremlin Cup Uluslararası Minikler Futbol Turnuvası’na katılıyor

banner974
MSA, Antalya’da temsil edilecek

banner971

Mağusa Spor Akademisi U9 takımı Antalya’da düzenlenecek olan Uluslararası minikler futbol turnuvasına katılıyor.

Hitsporder Organizasyon Spor Kulübü Derneği tarafından 27-29 Ekim tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan 2.Wow Kremlin Cup Uluslararası futbol turnuvasında mücadele edecek olan Mağusa Spor Akademisi U9 takımı turnuvaya katılmak için adadan ayrıldı. 2.Wow Kremlin Cup Uluslararası futbol turnuvasında katılacak olan Mağusa Spor Akademisi U9 futbol takım kafilesinde bir yönetici, iki antrenör, 11 futbolcu, beş de ailelerden oluşan 19 kişi yer alıyor.

B grubunda Mağusa Spor Akademisi, İnegölspor, İstanbul Kemer Futbol Okulu, Çorlu Fener Spor Kulübü, Eskişehir İdman Gücü takımları ile mücadele edecek. Bugün üç maça çıkacak olan MSA, 29 Ekim Pazar günü akşam saatlerinde ülkemize geri dönecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.