banner913
banner932
banner1012

Mormenekşe, Hamitköy’ü duran toplarla vurdu

banner1020

Mormenekşe, Hamitköy’ü 2’si penaltıdan, 1’i de kornerden olmak üzere duran toplardan bulduğu 3 golle mağlup etti. Hamitköy 9 hafta sonra ligde mağlup oldu

banner974
Mormenekşe, Hamitköy’ü duran toplarla vurdu

banner971

YER: Mormenekşe Cemal Balses Stadı

HAKEMLER: Kerem Eran, Fatih Bardakçıoğlu, Emine Yarkın

Mormenekşe : Gökhan, Kenan, Mehmet, Ahmet Arıtaş, Ali Bayır, Emre, Can (dk. 85 Ahmet Demir) Gökay, Ali Küçükoğlu (dk.75 Mustafa), Cemre(dk.65 Burak) Rifat

Hamitköy: Tolga, Umut, Salih, Ömer, Onurcan, Ragıp, Hüseyin(dk.46 Hasan), Ender(dk.75 Hakan), Toykan(dk.46 Mahmut), Özgür, Eyüp

Goller: Dk.11 (P), Dk.77 (P) Gökay, Dk.26 Kenan ( Mormenekşe)  Dk.69 Özgür (Hamitköy)

3. dakika da Mormenkşe gole çok yaklaştı. Bu dakika da gelişen atakta Can’ın pasında sağ kanatta topla buluşan Emre ceza sahasına girdi şutunu vurdu ancak top direkten döndü.

11. dakikada maçın hakemi Kerem Eran Mormenkşe lehine penaltı noktasını gösterdi. Bu dakika da gelişen Mormenekşe  atağında ceza sahasında topla buluşan Cemre, Onurcan’ın müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Gökay topu ağlara gönderdi ve Mormenekşe’yi 1-0 öne geçirdi

22. dakika da gelişen Hamitköy atağında topla buluşan Özgür rakiplerinden sıyrılarak kaleye vurdu top kaleci Gökhan’da kaldı.

25. dakika da Mormenekşe korner atışı kazandı. Bu dakika da Mormenekşe takımında Can ile Ahmet Arıtaş tartışma yaşadı. Korner atışını kullanacak olan Kenan arkadaşlarının sakinleşmesini ve ceza sahasına yüklenmesini beklerken maçın hakemi tarafından karşılaşmayı yavaşlandırdığı için sarı kart gördü.

26. Dakikada hemen akabinde tekrar korner kazanan Mormenekşe takımında atışı kullanan Kenan’ın vurşu direk kaleye yöneldi ve ağlarla buluştu ve Mormenekşe farkı 2’ye çıkardı.

27. dakikada gelişen Mormenekşe atağında Can-Ali Bayır ve Gökay üçlüsü ile orta sahayı paslar ile çabuk geçen Mormenekşe takımında Ali Bayır’ın vuruşu defansa çarparak Ali Küçükoğlu’nun önünde kaldı. Ali Küçükoğlu’nun vuruşu auta gitti.

İlk yarıda başka pozisyon olmayınca Mormenekşe soyunma odasına 2-0’lık üstünlük ile girdi.

69. dakika da konuk Hamitköy farkı 1’e indirdi bu dakika da Ali Küçükoğlu’ndan kaptığı topla ilerleyen Ragıp’ın pasında topla buluşan Özgür’ün şutu ağlarla buluştu ve Hamitköy farkı1’e indirdi. (2-1)

72. dakika da Hamitköy serbest vuruş kazandı. Atışı kullanan Özgür’ün şutu üst direkte patladı.

77. dakika da Maçın Hakemi Kerem Eran maçta 2. Kez Mormenekşe lehine penaltı noktasını gösterdi. Bu dakika da gelişen kontra atakta Burak’ın pasında Gökay topu kontrol etti ve pasını Ali Bayır’a aktardı. Ali Bayır geriden gelen Burak’ı çok iyi gördü Burak’ın şutu Ömer’in eline çarptı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Gökay hem kendisinin hem de takımının 2. Golünü kaydederek Mormenekşe’yi 3-1 öne geçirdi. (3-1)

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında her iki takımın da gol çabaları sonuç vermeyince Mormenekşe konuk ettiği Hamitköy’ü 3-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.