banner913
banner932
banner1012

“Mesarya’ya huzur gelecek”

banner1020

Mesarya’nın genç teknik adamı Ali Samancıoğlu: “Mesarya’nın öncelikli hedefi başarıyı kovalayan bir takım olmaktır. Bunu başararak Mesarya’ya huzurun gelmesini sağlayacağız”

banner974
“Mesarya’ya huzur gelecek”

banner971

K-PET Birinci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Mesarya’da takımı Ali Samancıoğlu antrene etmeye başlamıştı.

Geçen hafta Düzkaya maçından önce Mesarya A takımında göreve getirilen ve ilk maçından galibiyetle ayrılan, gelecek vaadeden genç antrenör Ali Samancıoğlu, Düzkaya maçta takıma oynattığı disiplinli oyun ile dikkat çekmişti.

Maçı kazanarak Mesarya’ya adeta yeniden hayat veren Ali Samancıoğlu, Akova deplasmanı öncesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Genç takım antrenörlüğü ve alt yapı koordinatörlüğünü de yaptığım bu dönemde çok yoğun bir süreçten geçiyorum. Bu süreç içinde yardımlarından dolayı antrenör arkadaşlarım Özkan Gaziler ve Recep Özulu hocalara teşekkürlerimi sunarım.  Mesarya’nın öncelikli hedefi başarıyı kovalayan bir takım olmaktır. Bunu başararak Mesarya’ya huzurun gelmesini sağlayacağız. Mesarya forması ile her zaman kazanmak için oynayan oyuncular yaratmak istiyoruz. Akova karşısında da arzu ettiğimiz skorla sahadan ayrılmak istiyoruz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.