banner913
banner932
banner1012

Maunacılar ile Gıravatlılar, kozlarını paylaşacaklar

banner1020

Türk Ocağı (Maunacılar) ile Doğan Türk Birliği (Gıravatlılar), Pazartesi akşamı Mete Adanır Stadı'nda futbolumuzun en önemli derbilerinden birini oynayacaklar

banner974
Maunacılar ile Gıravatlılar, kozlarını paylaşacaklar

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-PET Süper Lig'de Türk Ocağı (Maunacılar) ile Doğan Türk Birliği (Gıravatlılar), Pazartesi akşamı Mete Adanır Stadı'nda futbolumuzun en önemli derbilerinden birini oynayacaklar.

Saat 18:00’de başlayacak zorlu maç öncesinde Türk Ocağı teknik direktörü Mehmet Bolkan ile Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan şu açıklamaları yaptılar:

Mehmet Bolkan: Mangalları yakıp maça motive olacağız

"Doğan Türk Birliği maçına tam kadro çıkacağız. Doğan Türk Birliği maçına kadar 8 günlük hazırlık süremizi en iyi şekilde değerlendirip, derbiden galibiyetle ayrılmak istiyoruz.

Hafta boyunca geçtiğimiz sezon olduğu gibi taraftarlarımızla antrenmanlarda buluşacağız. Onlarla mangalları yakıp maça motive olacağız. Başkan ve yönetimimizin sağlayacağı kamp imkanı ile de derbiye en iyi şartlarda hazırlanacağız."

Caner Oshan: Leymosunlular'ı stada bekliyoruz

"Pazartesi akşamı 20 Temmuz Mete Adanır Stadı'nda Türk Ocağı ile oynayacağımız karşılaşma zor bir maç olacak. Maç için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

Tek düşüncemiz bu maçı da kazanıp galibiyet serisini devam ettirmektir. Yıllardır sürdürülen bu tatlı rekabet günümüzde de devam ediyor. Bu tatlı rekabette de gülmek istiyoruz.

Pazartesi akşamına kadar antrenmanlarımızı yaparak maça en iyi şekilde hazırlanacağız. Takımda tek ek eksiğimiz dört sarı kartlı olan Rasaq'tır. Pazartesi akşamı tüm Leymosunlular'ı stada bekliyoruz. Zevkli ve güzel futbol izlemek isteyen herkes maça buyursun. Türk Ocağı'na da bu maçta başarılar dilerim. Hak eden kazansın."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.