banner913
banner932
banner1012

Malek rekor kırdı

banner1020

Yönettiği maçlarda kart göstermemesi ile bilinen ve birçok maçı kartsız tamamlayan Mehmet Malek, Yenicami – Gençlik Gücü maçında toplam 11 sarı kart gösterirken, kendi kart gösterme rekorunu kırdı

banner974
Malek rekor kırdı

banner971

Necati KÜLAHLILAR
Futbolumuzun en önemli hakemlerinden olan Mehmet Malek, Yenicami ile Gençlik Gücü arasında oynanan maçta kendi kart gösterme rekorunu kırdı. Maç Mehmet Malek’in en fazla kart gösterdiği maç oldu.
Yönettiği maçlarda kart göstermemesi ile bilinen ve birçok maçı kartsız tamamlayan Mehmet Malek, Yenicami – Gençlik Gücü maçında toplam 11 sarı kart gösterdi. 11 sarı kartın 5’i Yenicami futbolcularına, 6’sı ise Gençlik Gücü futbolcularına çıktı.
Kırmızı kartın çıkmadığı maçta Yenicami’den Mehmet Altın, Eray, Ömer, Ünal ve Mehmet, Gençlik Gücü’nden ise Çağatay, Gökhan, William, Agit, Hascan ve Zeeb sarı kart gören futbolcular oldular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.