banner913
banner932
banner1012

Mağusa’da daireler çarpışacak

banner1020

Mağusa Gelişim Akademisi tarafından düzenlenecek olan dairelerarası halı saha futbol turnuvası, Doktor Fazıl Küçük Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek

banner974
Mağusa’da daireler çarpışacak

banner971

Mağusa Belediyesi-Mağusa Gelişim Akademisi tarafından düzenlenecek olan dairelerarası halı saha futbol turnuva hazırlıkları tamamlandı. Mağusa Belediyesi-Mağusa Gelişim Akademisi’nin ilk kez düzenleyeceği turnuva kuraları dün Mağusa Gelişm Akademisi salonunda turnuva komitesi ile birlikte turnuvaya katılan takımların temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında gruplar ve maç programı belli oldu.

15 Kasım Çarşamba akşamı başlayacak olan turnuva Doktor Fazıl Küçük Spor Kompleksi içerisindeki halı sahalarda 12 takımın katılımı ile gerçekleştirilecek. Turnuvada iki grupta altışarlı takımlar mücadele edecek. A grubunda Tıp Merkezi, Vergi Dairesi, Limanlar Dairesi, Mağusa Mahalli Bürosu, Mağusa Haber Ajansı (Mahajans), Mağusa Belediyesi, B grubu Tapu Dairesi, Telefon Dasiresi, Genel Orta Öğretmenler Mağusa, Çalışma Sosyal Güvenlik,  Mağusa Gelişim Akademisi (MGA), Elektrik Kurumu takımları yer alıyor.

Tek devreli ligi usulüne göre oynanacak olan grup maçları 5 Aralık Salı akşamı tamamlanacak. İlk dört sırayı alacak takımlar çeyrek finale yükselecek. Çeyrek final maçları 8-11 Aralık, yarı final maçları 14 Aralık, final ve üçüncülük maçları ise 18 Aralık tarihleri arasında, tek maç eleme usulüne göre oynanarak, turnuva tamamlanacak.    

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.