banner913
banner932
banner1012

“Ligi tehlikeye atmayacağız”

banner1020

Yenicami teknik direktörü Sedat Devecioğlu, Kıbrıs Kupası için ligi tehlikeye atmayacaklarını, ama kupaya da önem verdiklerini açıkladı

banner974
“Ligi tehlikeye atmayacağız”

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-PET Süper Lig lideri Yenicami, Kıbrıs Kupası çeyrek final ilk maçında Baf Ülkü Yurdu ile deplasmanda golsüz berabere kalmıştı.

Yenicami teknik direktörü Sedat Devecioğlu, Kıbrıs Kupası ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, şu açıklamaları yaptı:

“Çeyrek final turunun üstesinden gelerek, yarı finale yükseleceğimize inanıyorum. Çeyrek final ikinci maçında saha ve seyirci avantajı da bizlerle olacak. Tabii ki Yenicami’nin önceliği ligdir. Kupa maçlarında rotasyona da gidiyoruz. ancak rotasyona kullandığımız futbolcularımıza da turu geçme konusunda güveniyorum. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi Kıbrıs Kupası için ligi tehlikeye atmayacağız. Ama kupaya da önem veriyoruz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.