banner913
banner932
banner1012

“Ligde kalacağız”

banner1020

Küçük Kaymaklı kaptanı Hüseyin Adal, ikinci devre öncesinde camiasına ve taraftarlarına mesaj verirken, ligde kalacaklarını vurguladı

banner974
“Ligde kalacağız”

banner971

K-PET Süper Lig’de sıkıntılı bir süreci geride bırakan ve ikinci devre hazırlıklarını sürdüren Küçük Kaymaklı kaptanı Hüseyin Adal, ikinci devre öncesinde camiasına ve taraftarlarına mesaj verdi.

Hüseyin Adal’ın açıklamaları şöyle:

“Küçük Kaymaklı olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Küçük Kaymaklı bunu atlatacak büyüklükte bir camiadır. Yönetim kurulumuz da sorunları çözmek için çok yoğun çalışıyor. Zaten şu anda da sorunlar aşılmıştır. İkinci devre öncesinde gerçekçi hedefimiz ligde kalmaktır. İkinci devre çok çekişmeli geçecek. Çünkü şampiyon olmak ve ligde kalmak isteyen takımlar olacak. Ama biz hedefimize ulaşıp, ligde kalacağız. Kupada ise gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.