banner913
banner932
banner1012

KTFF bıçaklamaları kınadı

banner1020

banner974
KTFF bıçaklamaları kınadı

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Pınarbaşı ile Dikmengücü arasında yapılan BTM 2. Ligi 5. Grup maçında taraftarların yaptığı olayları ve bıçaklamaları kınarken, federasyon nezdinde gereğini yapacağını açıkladı. KTFF, maçlarını sağduyulu bir şekilde tamamlayan takımlara ve olayları önleme için yoğun çaba gösteren görevli polislere ise teşekkür etti. 

BTM’de olay çok 

Bu arada Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Soruşturma Merci, Pınarbaşı ile Dikmengücü arasında yapılan BTM 2. Ligi 5. Grup maçının ilk yarısında ortaya çıkan saha olaylarından dolayı her iki takımı da Disiplin Kurulu'na sevk etti. Aynı maçta, Pınarbaşı başkanı, Kemal Hacıyarım, Dikmengücü taraftarlarına yönelik saldırı ve darp fiilleri ile karıştığı kavgadan dolayı Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Gayretköy Gazi ile Sadrazamköy arasında yapılan BTM 2. Ligi 6. Grup maçında, Sadrazamköy futbolcusu Mehmet Türüt, hakeme yönelik yaptığı kişilik haklarına saldırı, hakaret, küfür ve tehditten dolayı Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

 Türkmenköy Aydın ile Kırıkkale arasında yapılan BTM 2. Ligi 3. Grup maçında, Kırıkkale futbolcusu Oğuzhan Duran, Türkmenköy Aydın taraftarlarına yönelik küfürlü hareketlerinden dolayı Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.