banner913
banner932
banner1012

Köse, köşeyi döndürdü

banner1020

Gönyeli, Bostancı Bağcıl karşısında kötü bir futbol oynamasına rağmen, Tacettin Köse’nin golüyle ilk galibiyetini aldı

banner974
Köse, köşeyi döndürdü

banner971

Yer: Gönyeli Stadı

Hakemler: Serdar Bilgimer, Cemal Sarı, Ömer Doğru

Gönyeli: Kemal, Mehmet, Menteş, Kadir, Okan, Süleyman, Sercan, İsmail, Coşkun, Tacettin, Sabri

Bostancı Bağcıl: Ahmet, Chidi, Issac, Fırtına, Mehmet, Andreas, Berkem, Bilal, Serhan, Zeki, Ercan

K-PET Birinci Lig’in iddialı ekibi Gönyeli, Bostancı Bağcıl karşısında kötü bir futbol oynamasına ve oldukça zorlanmasına rağmen, ikinci devrede Tacettin Köse’nin golüyle, rakibini mağlup edip ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Maça Gönyeli hızlı başladı. Rüzgarı arkasına alan ev sahibi ekip ilk 10 dakikada rakibi üzerine yoğun baskı kurarken, bu bölümde Sabri ile bulduğu net pozisyonu değerlendiremedi. Sabri 1 metreden topu dışarı attı.

Bu pozisyondan sonra daha iyi kapanan Bostancı Bağcıl karşısında pozisyon üretemeyen Gönyeli, soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

İkinci devrede rüzgarı arkasına alan konuk Bostancı Bağcıl olmasına rağmen, tecrübeli ayaklara sahip olan Gönyeli, golü buldu. Golden önce Sabri’nin güzel şutunu kaleci Ahmet 90’dan çıkardı. Bu pozisyondan ataklarını sıklaştıran Gönyeli, Tacettin ile 1-0’lık galibiyeti elde etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.