banner913
banner932
banner1012

Kırmızı lacivert final

banner1020

K-Pet 1. Lig play off finali, 15 Nisan Cumartesi günü Kırmızı gruptan gelen, kırmızı lacivertli iki takım, Göçmenköy ile Yeni Boğaziçi arasında oynanacak

banner974
Kırmızı lacivert final

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-PET Süper Lig’e yükselecek son takımın belirleneceği K-Pet 1. Lig play off finali, 15 Nisan Cumartesi günü saat 19:00’da oynanacak.

Kırmızı gruptan gelen, kırmızı – lacivertli iki takım, Göçmenköy ile Yeni Boğaziçi arasında oynanacak olan play off final maçının stadı, Mete Adanır Stadı olarak açıklanmıştı. Zorlu final öncesinde Göçmenköy kulüp başkanı Ersan Karataş ile Yeni Boğaziçi teknik direktörü Eralp Şerifoğlu, şu açıklamaları yaptılar.

ERSAN KARATAŞ: TEK HEDEFİMİZ GALİBİYET

“Göçmenköy olarak hedefimiz yeniden Süper Lige yükselmektir. Bu nedenle de Yeni Boğaziçi ile oynayacağımız final maçında tek hedefimiz galibiyettir.

Zor bir maç olacak olan bu maçı kazanmak istiyoruz. Tam kadro çıkacağımız maçı kazanmak için de taraftar desteğine ihtiyacımız vardır. Göçmenköy taraftarlarına saat 16:00’da kulüp lokalinde toplanmaları yönünde çağrıda bulunduk. Saat 17:50’de ise kulüp lokalinden, Girne Mete Adanır Stadı’na konvoy halinde yola çıkacağız.

Mete Adanır Stadı’nda da taraftarlarımıza yönelik sürprizlerimiz olacak. Ben Göçmenköylü’yüm deyen, için de az da olsa Göçmenköy sevgisi olan kişilere kadar herkesi bu final maçına davet ediyorum. Süper Lige çıkacağımıza olan inancım tamdır.”

ERALP ŞERİFOĞLU: ÜSTÜN PERFORMANS SERGİLEYECEKLER

“Yeni Boğaziçi olarak Süper Lige çıkan takım olmak istiyoruz. Ancak rakibimiz Göçmenköy'ün de zor bir takım olduğunun bilincindeyiz. Çok zorlu bir final maçı bizi bekliyor.

Ramadan 4 sarı kart cezalısıdır. Hüseyin Genel’in ise sakatlık sorunu vardır. ancak bu futbolcularımın yerine görev vereceğim futbolcularım ve yarı final maçında düşük performans sergileyen futbolcularımın, daha üstün performans sergileyerek, onların açığını kapatacaklarına inanıyorum.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.