banner913
banner932
banner1012

Kaymaklı’nın kaymaklı galibiyeti

banner1020

Küçük Kaymaklı, play out ilk maçında Esentepe’yi farklı mağlup ederek K-PET Süper Ligde kalmayı garantiledi

banner974
Kaymaklı’nın kaymaklı galibiyeti

banner971

Yer: Cihangir Stadı

Hakemler: Mehmet Sezener, Şakir Azizoğlu, Necmi Bulut

Küçük Kaymaklı: Efe Erdem, Berkem Nurdal, Sena Develioğlu, Bahadır Göçben, Mehmet Koyuncu, Tamen Medrano, Hüseyin Adal (Dk.83 M. Göçben), Paul Asare, Evor John Bello, Muhammed Nazik (Dk.57 E. Nazik), Rifat Hacıarifoğlu

 Esentepe: Onur Özbingül, Uğurcan Başayak, Mustafa Kılıç, Efoza Francis, Vurkan Görneçli (Dk.46 Hasan Songur), Yakup Şen, Mahmut İzoğlu, Kağan Görneçli, Şükrü Erdoğan, Şahin Şeker, Ahmet Çağer

Goller: Dk.26 Mehmet Koyuncu, Dk.53 Paul Asare, Dk.88 ve 90+4 John Evor Bello (K.Kaymaklı)

 Kırmızı Kart: Dk.60 Rifat Hacıarifoğlu (K.Kaymaklı) – Dk.60 Kağan Görneçli (Esentepe)

K-Pet Süper Ligden düşecek son takımın belirleneceği Play-out mücadelelerinin ilk maçında Küçük Kaymaklı ile Esentepe karşı karşıya geldi. Küçük Kaymaklı, Esentepe'yi farklı mağlup ederek ligde kalma adına önemli bir galibiyet elde etti. Mücadeleyi her iki takım da 10 kişi tamamladı.

26.dakikada Mehmet Koyuncu ile öne geçen K.Kaymaklı ilk devreyi 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda da gollleri bulan taraf K.Kaymaklı oldu. 53.dakikada Asare ile K.Kaymaklı farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında Küçük Kaymaklı’dan Rifat, Esentepe’den ise Kağan Görneçli de kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. 

Her iki takımın da 10'ar kişi kalmasından sonra K.Kaymaklı John Bello ile iki gol daha bularak mücadeleden 4-0 gibi net bir skorla galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Play-out’ta Küçük Kaymaklı puanını 20'ye çıkarttı ve ligde kaldı . Esentepe ise 15 puanda kaldı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.