banner913
banner932
banner1012

Kaymaklı'da Merteroğlu – Perçinci dönemi

banner1020

Küçük Kaymaklı'nın antrenörü Gönyeli'den ayrılan Emre Perçinci olurken, Mehmet Merteroğlu da takımın teknik direktörü olacak. Gönyeli teknik direktör ise Mustafa Özarabacı oldu

banner974
Kaymaklı'da Merteroğlu – Perçinci dönemi

banner971

Soydan SAKALLI

K-Pet Süper Lig ekibi Gönyeli'nin teknik direktörlüğü görevinden ayrılan Emre Perçinci’nin yeni takımı belli oldu. Emre Perçinci, Süper Lig'de zor günler yaşayan ve play out hattında yer alan Küçük Kaymaklı'nın antrenörü olurken, Mehmet Merteroğlu da takımda teknik direktör olacak. Teknik heyette Arif Pınardan ile Cemil Murat da yer alacaklar. 
Küçük Kaymaklı yönetimi ile anlaşan Emre Perçinci, dün takımına ilk antrenmanını da ekibiyle birlikte yaptırdı. Antrenmana yönetici Akay Aşina’da katılırken, izinli ve hasta futbolcular antrenmanda yer almadılar. Antrenmana 7 futbolcu katıldı.

Kulüp ile henüz anlaşma sağlayamayan Hüseyin Adal ve Bahadır Göçben ile yapılan görüşmeler olumlu sürerken, Taner Bingöllü ile sıkıntılar henüz aşılamadı. Taner ile Gençlik Gücü’nün ilgilendiği öğrenildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.