banner913
banner932
banner1012

Kartal, Doğan'ı madara etti

banner1020

Kıbrıs Kupası yarı final rövanş maçında Yenicami 3-2 kaybettiği ilk maçın ardından Doğan Türk Birliği'ni deplasmanda Ebuka ve Hüseyin Sadıklar'ın golleriyle 2-0 yenmeyi başarıp finale yükseldi

banner974
Kartal, Doğan'ı madara etti

banner971

Yer: Mete Adanır Stadı

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Şakir Azizoğlu, Necmi Bulut.

Doğan Türk Birliği: Cem, Raheem, Kenan, Çağrı, Emek, Aydın, Bayram, İ.Çıdamlı, Cemal(Dk.90+2 Afün), Eko Barine (Dk.87 A.Sönmez), Okafor (Dk.83 Ali Savaşan).

Yenicami: Ozan, Faruk, Emin, Yasin, Salih (Dk. 80 Hasan), Ünal, Tansel (Dk.72 Hüseyin Sadıklar), Hascan, Mehmet, Kenneth (90+3 Ali Üçtaş), John Ebuka.

Goller: John Ebuka, Hüseyin Sadıklar

Kıbrıs Kupası yarı final rövanş maçında Yenicami, Lefkoşa’da 3-2 yenildiği Doğan Türk Birliği’ni Girne’de 2-0 yenerek, finale yükseldi.

İlk maçtaki skorun verdiği avantajla Doğan Türk Birliği, oyunun temposunu düşürme çabası ile oynayınca, tribünleri dolduran futbolseverlerin kötü bir futbol izlediği maçın ilk devresi 0-0 berabere tamamlandı.

İkinci devrenin hemen başında, karşılaşmanın 49. dakikasında Tansel’in rakip ceza alanına gönderdiği topu dönerek yaptığı ortayı düzgün bir vuruşla ağlara yollayan John Ebuka takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Yenicami’nin 85.dakikada kullandığı uzun taç atışında topu ceza alanı içerisinde savunmanın unuttuğu Hüseyin Sadıklar, güzel bir vuruşla takımına turu getiren 2. golü attı. 2-0

Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca Doğan Türk Birliği, deplasmanda elde ettiği önemli avantajı değerlendiremeyerek, ligden sonra, Kıbrıs Kupasına da havlu atarak, hayal kırıklıklarıyla dolu bir sezona imza attı. Yenicami ise ligdeki şampiyonluk iddiasından sonra kupada da finale yükselerek, çifte şampiyonluk yolunda ilerlemeye devam etti.

Fotoğraf: Necati Külahlılar

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.