banner913
banner932
banner1012

Karıncalar, Kaplanlar’a diş geçiremedi

banner1020

0-0 Binatlı, ikinci devre hazırlıklarını aralıksız sürdürürken Alsancak Yeşilova ile oynadığı hazırlık maçında rakibi ile golsüz berabere kaldı. Yabancı futbolcu arayışlarını sürdüren Binatlı dünkü maçta Nijeryalı 19 yaşındaki forvet Offor’u denedi. İlk devreyi Binatlı’da geçiren Neval, Yalova’ya verildi

banner974
Karıncalar, Kaplanlar’a diş geçiremedi

banner971

Niyazi ERGÜLEN

K-PET Süper Lig’in ikinci devresinde daha başarılı sonuçlar almak isteyen Binatlı, ikinci devre hazırlıklarını sürdürüyor.

Binatlı dün Erhan Şendur Antrenman Sahası’nda K-PET Birinci Lig Kırmızı Grup lideri Alsancak Yeşilova ile oynadığı hazırlık maçında rakibi ile golsüz berabere kaldı.

Soğuk bir havada oynanan maçta, her 2 takım da sert bir futbol ortaya koyarken, maçtan gol sesi çıkmadı ve 90 dakika 0-0 berabere bitti.

Yabancı futbolcu arayışlarını sürdüren Binatlı dünkü maçta, Mustafa Denizci’nin aracılığı ile Nijeryalı 19 yaşındaki forvet Offor’u denedi. Binatlı, bugün bir yabancı futbolcuyu daha adaya getirtecek.

Neval, Yalova’ya verildi

Bu arada ilk devreyi Binatlı’da geçiren Yenicami futbolcusu Neval, sol kanat oyuncusu arayan Yalova’ya verildi. Çağlar’ın 4 maçlık cezasını da gündeme alan Yalova, Neval transferi ile bu sorununu çözdü.

YEŞİLOVA, PİRO’YU İSTİYOR

Bu arada gelecek sezon Süper Lig’de oynayacak olan kadroyu oluşturmak isteyen Alsancak Yeşilova, Küçük Kaymaklı’nın gözden çıkardığı kaleci Hasan Piro’yu kadrosuna katmak istiyor.

APO’NUN PASTASI KAPTANDAN

İkinci devre hazırlıklarını neşe içerisinde sürdüren Binatlı, dün doğum gününü kutlayan Abdullah için doğum günü kutlaması gerçekleştirdi.

Mumları üfleyen Abdullah’a doğum günü pastasını ise bizzat kaptan Kemal Uçaner elleriyle yedirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.