banner913
banner932
banner1012

İstikrar abidesi Ersoy Saydağ

banner1020

1998 yılından bu yana 20 yıldır Yeni Boğaziçi kalesini koruyan Ersoy Saydağ, istikrarın adı olurken, başarısını disiplinli çalışmasına ve özel antrenmanlar yapmasına bağlıyor

banner974
İstikrar abidesi Ersoy Saydağ

banner971

K-PET Birinci Lig ekiplerinden Yeni Boğaziçi’nin başarılı kalecisi Ersoy Saydağ, adeta istikrarın adı oldu.

1998 yılından bu yana 20 yıldır Yeni Boğaziçi kalesini koruyan Ersoy Saydağ, başarısıyla ayakta alkışlanırken, Yeni Boğaziçi kalesinde Süper Lig ve Birinci Lig’de özveriyle görev yapıyor. Yeni Boğaziçi’nden sadece 2 kez, yarım devre ayrılan Ersoy, 21. sezonuna girdiği takımına katkı koymaya devam ediyor.

39 yaşındaki Ersoy Saydağ, başarısını disiplinli çalışmasına ve özel antrenmanlar yapmasına bağlarken, Yeni Boğaziçi kalesini genç isimlere emanet etmeye hazır olduğunu söylerken, gençlere de kendisi gibi özveriyle çalışmayı öneriyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
...... - 5 yıl önce
Gençlerin önünü aç artık