banner913
banner932
banner1012

İmam, okudu - üfürdü, Mesarya kazandı

banner1020

Mesarya ile Dumlupınar arasında oynanan ve seyir zevki yüksek olan maçta önce Mesarya öne geçti. Sonra Dumlupınar 2 farkı yakaladı. Ancak oyuna giren Ali İmam, 2 gol, 1 asistle Mesarya'nın maçı kazanmasını sağladı

banner974
İmam, okudu - üfürdü, Mesarya kazandı

banner971

K-PET Birinci Ligde rahat konuma gelmek isteyen Mesarya ile Yonpaş Dumlupınar arasındaki maç gol düellosu şeklinde geçerken, 7 golün atıldığı maçı Mesarya, 4-3 kazandı.

Mesarya ile Yonpaş Dumlupınar arasında oynanan ve seyir zevki yüksek olan maçta önce Mesarya öne geçti. Sonra Yonpaş Dumlupınar 2 farkı yakaladı. Ancak oyuna giren Ali İmam, 2 gol, 1 asistle Mesarya'nın maçı kazanmasını sağladı.

Paşaköy 100. Yıl Stadında, Osman Küçük, Hüseyin Özaşık ve Ferhat Tuna hakem üçlüsünün yönettiği maçın ilk devresinde Ahmet Kıyı'nın golü ile Mesarya'nın 1-0'lık üstünlüğü vardı.

İkinci devreye Yonpaş Dumlupınar fırtına gibi başlarken, 10 dakikaya 3 gol sığdırdılar. 56'da Turgut skoru dengeledi. 1-1 60'da Hicabi takımını deplasmanda öne geçirdi. 1-2 66'da ise bir kez daha sahneye Turgut çıkarken skor 1-3 oldu.

Geriya kalan bölümde 70. dakikada oyuna giren Ali İmam'ın şovu vardı. Ali İmam 73'te skoru 2-3 yaparken, 81'de Emre Özsin'e asist yaparak maça eşitliğin gelmesini sağladı. 3-3 Maçın perdesini de Ali İmam yaparken, 88'deki golle maç 4-3 sona erdi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.