banner913
banner932
banner1012

İlk ağır ceza Ekin’e

banner1020

KTFF U 17 Ligi’nde mücadele eden Türk Ocağı Limasol futbolcusu Tolga Ekin’e, maçın hakemine saldırıda bulunduğu için , 6 maç ceza verildi

banner974
İlk ağır ceza Ekin’e

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, 2017-2018 sezonunun ilk ağır cezasını, Türk Ocağı Limasol futbolcusu Tolga Erkin’e, verdi. 

Girne Pia Bella Stadı’nda oynanan Türk Ocağı Limasol – Gençlik Gücü KTFF U 17 Ligi müsabakasında hakeme yönelik ağır hakaret küfür ve tehdidi nedeniyle oyundan ihraç edildikten sonra maçın hakemine saldırıda bulunan Türk Ocağı Limasol futbolcusu Tolga Ekin’e, 6 resmi müsabakadan men cezası verildi. 

 Kırmızı Kart Cezalıları

Sede Marc Dion, Ozanköy, 1 maç

Halil Türen, Kaya Mehmetçik, 1 maç

Yunus Emre Bozkurt, GHE, 1 maç

Oktay’a 2 maç ceza

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, spor ahlakına ve sportmenliğe aykırı söz ve davranışları nedeniyle Lefke teknik direktörü  Haldun Oktay’a 2 maç ceza verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.