banner913
banner932
banner1032

Hasan gururumuz oldu

banner1020

Bonservisi Mağusa Türk Gücü’nde, kiralık bonservisi ise Akova Vuda Türk Spor Kulübü’nde olan Hasan Göray, sezona başlamadan gittiği Londra’da Hackney Wick takımında forma giymeye başladı

banner974
Hasan gururumuz oldu

banner971

İzel İREM

Bonservisi Mağusa Türk Gücü’nde, kiralık bonservisi ise Akova Vuda Türk Spor Kulübü’nde olan Hasan Göray, şimdilerde Hackney Wick’te forma giyiyor.

Kıbrıs’ta oynadığı zamanlarda da adından söz ettiren kanat-forvet oyuncusu Hasan, Tolga Güçsoy’un çalıştırdığı takıma transfer oldu. Genç oyuncu geçtiğimiz günlerde de yeni takımı ile ilk maçına çıktı. 22 yaşındaki genç futbolcu, İngiltere’de oynanan futbolun Kıbrıs’taki futboldan çok farklı olduğunu ve adapte olmaya çalıştığını söyledi.

Devamında ise, “Tolga Hoca sayesinde antrenman eksiklerimi tamamlayıp sezona hazırlanıyorum. Kıbrıs’tan farklı bir futbol ve oyun  anlayışları var. Temposu çok farklı. Oyuna, takım arkadaşlarıma ve buraya adapte olmaya çalışıyorum. Öncelikli hedefim antrenman eksiklerimi tamamlayıp daha iyi yerlere gelebilmek ve çıkacağım maçlarda iyi bir performans sergilemek.”  dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.