banner913
banner932
banner1012

İkisine de yaramadı

banner1020

Çanakkale ile Ozanköy golsüz berabere kalırlarken, hedefleri doğrultusunda çok önemli ikişer puan kaybettiler

banner974
İkisine de yaramadı

banner971

Yer: Çanakkale Muharrem Döveç Stadı

Hakemler: Evren Karademir, Şakir Azizoğlu, Burak Mandıralı

Çanakkale: Umut, Ahmet, Halil, Özmen, Çağdaş, Selçuk, Uvanç, Gökçan (Dk.50 Ekrem), Kaan, Hasan, Hakan

Ozanköy: Mehmedemin, Hasan, Ali, Saydam, Özcan Dağ (Dk.60 Ersal), Özcan Saygı (Dk.50 Bekir), Aytun, Muhammed Ali, Aksel, Lawrence (Dk.76 Gökhan), Mustafa

K-Pet Birinci Ligin 28. haftasında play out bölgesinden kurtulmak isteyen Çanakkale, Süper Ligi kovalayan Ozanköy ile sahasında golsüz berabere kaldı.

Bu sonuç her iki takıma da yaramazken Çanakkale haftayı 28 puanla play out'un içinde, direk düşme tehlikesi yaşama sıkıntısı ile tamamlamasına neden oldu.

Ozanköy'ün ise zirve yarışında yara aldığı bu maç sonunda bitime iki hafta kala ikinci sıradaki Düzkaya ile arasındaki puan farkı 5'e çıkarken, Süper Lige direkt yükselme umutları azaldı. Ozanköy play off hattının en üst basamağında yer alıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.