banner913
banner932
banner1012

İkisi de kazanmak istiyor

banner1020

Futbolumuzun en önemli derbileri arasında yer alan Çetinkaya – Küçük Kaymaklı derbisi, Cuma akşamı oynanacak. İki takımın da kazanmak isteyecekleri maç öncesinde özellikle Kaymaklı taraftarları hafta başından itibaren hazırlık yapmaya başladı

banner974
İkisi de kazanmak istiyor

banner971

Necati KÜLKAHLILAR

K-PET Süper Lig’de 14. hafta, Lefkoşa Atatürk Stadı’nda GAÜ Çetinkaya ile Küçük Kaymaklı arasında Cuma akşamı saat 18:00’de oynanacak olan derbi maçı ile başlayacak.

Futbolumuzun en önemli derbileri arasında yer alan GAÜ Çetinkaya – Küçük Kaymaklı derbisi öncesinde teknik direktörler Turan Altay ile İltaç Karayel’in açıklamaları şöyle:

Çetinkaya teknik direktörü Turan Altay: Kazanalım ki zirveden uzaklaşmayalım

“Takım olma yolunda maalesef bir türlü istenilen seviyeye gelemedik. Takımda ciddi sakatlıklar takımımızı olumsuz etkiledi. Kaymaklı maçında İbrahim Çıdamlı, Kağan Görneçli ve dört sarı kartı bulunan Abbas oynayamayacaklar.

Cuma akşamı ciddi bir maça çıkıyoruz. Küçük Kaymaklı ile oynadığımız Lefkoşa derbisi her zaman çekişmeli geçer. Onlar da lider olmak için kazanmayı isteyecekler. Ama bizim de Çetinkaya olarak tek hedefemiz galibiyettir.

Taraftarlarımız bu maçta bize destek versinler. Güzel ve zevkli bir maç olsun. Kazanan taraf biz olalım ki zirveden uzaklaşmadan şampiyonluk potasından kopmayalım.”

Küçük Kaymaklı teknik direktörü İltaç Karayel: Maçı almak zorundayız

“Zirve yarışı icerisinde olmak istiyorsak bu maçı almak zorundayız. İyi çalışıyoruz. İki haftadan bu yana çalışmalarımız gayet iyi gidiyor.

Takımımız Çetinkaya maçına eksizsiz çalışıyor. İlk devreyi lider tamamlamak istiyorsak Çetinkaya maçını kazanmalıyız. Bu maçtan alacağımız üç puan ile liderlik yolunda büyük adım atarız. Çetinkaya maçı çentilmence geçsin.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.