banner913
banner932
banner1012

İkisi de, ikisini de istiyor

banner1020

Yenicami ile Mağusa Türk Gücü’nün teknik direktörleri Sedat Devecioğlu ile Ali Oraloğlu, K-PET Süper Ligde ve Kıbrıs Kupasında şampiyonluk yaşamak istediklerini açıkladılar

banner974
İkisi de, ikisini de istiyor

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-PET Süper Ligde ve Kıbrıs Kupasında şampiyonluk mücadelesi veren Yenicami ile Mağusa Türk Gücü’nün teknik direktörleri Sedat Devecioğlu ile Ali Oraloğlu, her 2 kupayı da kazanmak istediklerini açıkladılar.

Sedat Devecioğlu: MTG'nin fikstür avantajı vardır

“Ligde kalan 2 haftada maçlarımızı kazanırsak şampiyon olacağız. Olası bir puan kaybında şampiyonluğu kaybedeceğiz. Çünkü MTG'nin fikstür avantajı vardır. Rakiplerin de bizimle oynadıkları dönemdeki durumu ile şu MTG ile oynadıkları durumu aynı değildir. Bu da bizim şanssızlığımızdır.

Biz 4 derbi maçı oynarken MTG derbi maçı da oynamaz. Düşünün ligde iddası olmayan Çetinkaya bile bize karşı farklı motive olur. Bu nedenle biz kazanmak zorunda olduğumuz 2 maçı da kazanıp şampiyon olmak istiyoruz. Lig şampiyonluğunun yanı sıra Kıbrıs Kupasında da şampiyonluk yaşamak hedefindeyiz.”

Ali Oraloğlu: Cihangir maçını kazanıp, rakibimizin kaybetmesini bekleyeceğiz

“Ligde kalan 2 maçımızı kazanıp, Yenicami'nin kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu durumda da şampiyon olacağız.

Rakibimiz Yenicami bu hafta Çetinkaya gibi ülke futbolunun en önemli armalarından olan bir takımla karşılaşacak. Bu bizim adımıza bir avantajdır. Biz ise Cihangir maçını kazanıp, rakibimizin kaybetmesini bekleyeceğiz.

Kıbrıs Kupasında da geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz kupayı havaya kaldırmak için şampiyon olmak istiyoruz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.